Morjes, toimin hierojana Herttoniemi, Helsinki.  Kun satut täälläpäin käymään niin tervetuloa käymään moikkaan.  Varaa aikaa niin tehdään tutustumishieronta.  60 minuuttia on hyvä aika. Tai voi tämä aika olla 90 min tai 120 min.  Kyllä me juttua ja hierontaa tähän löydetään. 

Mikäli tarvitset kuljetuksen, niin varaa tämä ja ilmoita paikka mistä sinut voi hakea. Olemme paikalla silloin kun on sovittu aikataulu.  Tarvittaessa voin hieronnan jälkeen viedä sinut haluamaasi osoitteeseen.  Olipa tämä sitten koti-osoitteesi tai vaikka juna- tai lentoasemalle.  Kuljetuspalvelu toimii Herttoniemessä ja noin 10 km säteellä. 

Minulta saa klassista ja urheiluhierontaa, siten kuin lihastuntuma antaa hieroa. 

Hierontaan on hyvä klikata käytänteet lävitse, linkki ohessa. 

Tutustumishierontana ensimmäinen käynti 40 euroa, 60 - 120 minuutin varatuin ajoin.  Maksu, käteinen, pankki- tai luottokortit käy myös.  Yrityksille voidaan laskuttaa. Tarvitaan yrityksen tiedot sekä nimenkirjoitusoikeus. 

Ensimmäisellä käynnillä, läpikäydään perustiedot, nykytilanne, liikkuvuus eri liikkein. Sekä kartoitetaan kiputiloja.   Noin 70 - 80 % käynnin ajasta on hierontaa, hieronnan keinoin ja eri ottein. 

Hierontaa on 6 eri variaatiota, muokkaavaa, vahvaa, keskimääräistä, kevyttä, rentouttavaa ja No Hands hierontaa.  Tai näiden eri variaatioita yhdistettynä.  Kaikkihan hieronnassa lähtee palpaatiolla ja sillä tuntumalla mikä asiakkaan

lihaksista löytyy.  Kiputilat sekä hieronnan tilanteet/lihastuntuma ratkotaan yksilöllisesti. 

Ensimmäisen varauksen pyydän tekemään, puhelimella soitamalla.  Jutellaan asiasta. 

Tervetuloa

Markku Jääskö

041 - 317 2508

info@hierontakopara.com

www.hierontakopara.com

© 2020 by hierontakopara.com - All rights reserved