Elämässä on aina oltava ylellisyyttä!

Tiiatuulia tarjoaa 10 Komoder KM9500 SL hierontatuolia

yrityskäyttöön. 

Komoder KM9500 SL hierontatuoli on alansa huippu hierontatuoli. 

Hierontatuoli yhtä hyvä kuin hierontaterapeutti.

Töissä, toimistolla, pukuhuoneessa tai jopa kotona yms.

Korkealaatuisten ominaisuuksien suhteen Komoder KM9500SL Capseul -sovellusta ei yksinkertaisesti voida lyödä - 3D L-Track 130 cm: n rullahieronta, pohje- ja jalkarullat, koko kehon ilmahieronta ja kaksivaiheinen nollapaino toimivat harmonisesti luomalla erityinen hierontakokemus.

Koko vartalohieronta (käsivarret ja hartiat, selkä ja vyötärö, pakarat, jalat ja jalka)

Tuolin rullahierontatoimintojen lisäksi KM9500SL sisältää koko kehon ilmahierontajärjestelmän. Tuoli on täynnä turvatyynyjä, jotka hierovat käytännöllisesti katsoen kaikkia kehon osia päästä jalkoihin.

Ainutlaatuinen 3D-toiminto

Kuten muutkin Komoder-hierontatuolit, KM9500SL: ssä on edistyksellinen 3D-hierontarullajärjestelmä. Rullamekanismissa on neljä hierontapäätä, jotka levittävät hierontapaineen laajemmalle selälle lisää peittämistä varten.

3D-toiminnallisuudella hierontarullat liikkuvat sisään ja ulos tavanomaisten ylös- ja alaspäin suuntautuvien liikkeiden lisäksi sivulta toiselle. Kun rullat liikkuvat pois tuolista, ne painautuvat syvästi selän lihaksiin, mikä luo elinvoimaisen syvän kudoksen hierontavaikutuksen. Sisään- / ulospäin suuntautuvan liikkeen avulla voit myös säätää hierontarullien voimakkuutta ja painetta viidellä lujuussäätimellä.

Useimmissa Komoder-hierontatuoleissa olevien vakioautomaattisten hierontaohjelmien lisäksi KM9500SL tarjoaa useita erityisiä 3D-auto-ohjelmia. 3D-hierontaohjelmien aikana tuoli hyödyntää hierontarullien syvän kudoksen toimintaa täysimääräisesti, mikä johtaa joihinkin tuolin virkistävimpiin hierontaohjelmiin.

Ilmaionisaattoritoiminto

Lyhyesti sanottuna, ilmaionisaattori on erityinen ilmanpuhdistin, joka heittää ioneja ilmaan pölyn ja muiden hiukkasten poistamiseksi. Lisäksi ilmaionisaattorit auttavat poistamaan staattisen sähkön ympäristöstäsi. Kaikki elektroniset laitteet tuottavat staattista sähköä, jonka altistumisen tiedetään aiheuttavan muun muassa väsymyksen, uneliaisuuden ja verenpainetaudin oireita. KM9500LS: n ilmaionisaattori sijaitsee niskatuessa. Kun se kytketään päälle, se säteilee jatkuvaa tuoretta, virkistävää ilmaa poistaen samalla staattisen sähkön. Pohjimmiltaan se auttaa luomaan täydellisen ilmakehän ympäristön palauttamaan kehosi ja mielen, kun rentoudut ja nautit hieronnasta.

Lannerangan lämpöhoito.

Takalämmitystoiminto

Kun lisätään uusi ulottuvuus KM9500SL: n jo mahtavaan hierontaterapiaan, pari lämmitystyynyjä selkänojassa säteilee lämpöä lihaksiin.

 

Lämpöhoitoa voidaan käyttää itsenäisenä ominaisuutena tai lisätä mihin tahansa tuolin automaattisiin tai manuaalisiin hierontaohjelmiin.

Tärkeä toiminto: Kaula ja hartiat jatketaan automaattisesti

KM9500SL: n jo pitkä L-Track: n lisäksi siinä on ylimääräinen hierontarata, jonka avulla hierontarullat pääsevät korkealle harteille ja niskalle. Tätä ominaisuutta hyödynnetään monissa tuolin automaattisissa hierontaohjelmissa, ja ne tarjoavat markkinoiden kattavimman niska- ja hartiahieronnan.

Zero Gravity -asennot

Kun ”Zero Gravity” -tila alkaa, vartalon ja jalkojen välinen kulma on noin 118 astetta. Reidet ja vasikat asetetaan sydämen korkeammalle. Kunkin ruumiinosan paino (paino) jakautuu tasaisesti hierontatuoliin, niin että ruumiinpaine haihtuu kokonaan.

Onko sinulla lihaskipua? Tuoli hoitaa supistuksia.

Käsien, selän ja jalkojen venyttämistä suositellaan luun uusiutumisen aktivoimiseksi ja lihasjännityksen ja supistumisen lievittämiseksi. Tämä venytys saavutetaan hartioiden, käsivarsien ja jalkojen hierontatyynyillä. Komoder KM9500SL -hierontatuoli on suunniteltu erityyppisille käyttäjille, ja siinä on innovatiivisia autohierontaohjelmia, jotka tarjoavat yksilöllisen hieronnan, joka vastaa erilaisia odotuksia.

Tämä tuoli skannaa vartaloasi

KM9500SL on varustettu automaattisella olka- ja niska-paikannusjärjestelmällä, joka tarkoittaa, että se skannaa selkäsi ennen jokaista hierontaistuntoa käyttäjän korkeuden ja painon havaitsemiseksi, jotta hierontaistunto voidaan räätälöidä täydellisesti.

130 cm "SL" -raita

KM9500SL tarjoaa 130 cm: n "L" -muotoisen hierontareitin, joka tarjoaa minkä tahansa tuolin laajimman hierontapeitteen. Tämä erityisen pitkä raita ulottuu kaulan yläosasta, selkänoja alas ja istuimeen. Tämä on paljon pidempi kuin tyypilliset S-kappaleet, joita löytyy useimmista hierontatuoleista, jotka ulottuvat vain selkänojan läpi.

Vaikka monilla markkinoilla olevilla L-kappaleilla, etenkin alatuoleissa, löytyy suora yläosa, KM9500SL: n L-kappaleessa on "S-muotoinen" yläosa, joka vastaa ihmisen selkärangan käyriä. Tämä ergonominen muoto pitää hierontarullat suorassa kosketuksessa koko selän alueen alueella, mikä johtaa tehokkaampaan ja terapeuttiseen hierontaan.

Erityinen suunnittelija kotisi

Ominaisuus, joka on todella hyödyllinen niille, jotka asuvat pienissä huoneistoissa tai joilla on pienet olohuoneet, on KM9500: n "Zero Wall" -tekniikka. Erityistä nojatuolia käyttämällä tuoli liikkuu eteenpäin nojautuessaan, mikä vähentää huomattavasti tilaa takana, jotta se nojautuisi kokonaan. Tämän ansiosta tuoli voidaan sijoittaa vain muutaman cm etäisyydelle seinästä, mikä säästää huoneessasi merkittävää lattiatilaa.

Pohkeiden  vaivahieronta - ainutlaatuinen toiminto

Vaikka KM9500SL tarjoaa ilmahierontaa pohkeiden, kuten useimmat hierontatuolit, molemmissa jalkoaukkoissa on pari mekaanisia hierontarulloja. Nämä rullat, kuten tuolin selkänojassa olevat päähierontatelat, rullaavat jalat ylös ja alas, hieroen pohkeiden lihaksia voimakkaasti. Vasikkarullien toiminta on suunniteltu jäljittelemään ihmisen käsien liikettä yhdelle realistisimmista jalkahieronnoista, joita on saatavana missä tahansa hierontatuolissa. Nautittaessa jalkahierontaa KM9500SL: ssä, turvatyynyt pitävät jalan tiukasti paikoillaan, kun rullat hierovat ja vaivaavat jännitystä tai kipua jaloista. Joten, jos sinulla on pitkät työpäivät usein kipeällä jalalla, tämä tuoli on tehty sinulle.

Jalkahieronta Reflexoterapia

Vasikarullien ohella KM9500SL tarjoaa myös rullahierontaa jaloille. Molemmissa jalkatiloissa on vyöhyketerapiarulla, joka pyörittää ja vaivaa jalkapohjia samalla stimuloimalla jalan akupisteitä. Vasikkarullien, ilmahieronnan ja jalkarullien kanssa KM9500SL tarjoaa jalkahieronnan kuin mikään muu.

Uusi jalkatuen muotoilu.

Komoder KM9500SL: n jalkatuki on päivitetty tuolin aikaisemmista inkarnaatioista. Siinä on aivan uusi malli, jonka tarkoituksena on auttaa korkeita käyttäjiä saavuttamaan suurempi mukavuus, ja mahtuu käyttäjiä jopa 17 cm: iin. Tämä tekee Komoder KM9500SL: stä loistavan hierontatuolin pitkille käyttäjille tai kaikille, jotka tarvitsevat vähän ylimääräistä jalkatilaa.

Ilmaionisaattoritoiminto
Lyhyesti sanottuna, ilmaionisaattori on erityinen ilmanpuhdistin, joka heittää ioneja ilmaan pölyn ja muiden hiukkasten poistamiseksi. Lisäksi ilmaionisaattorit auttavat poistamaan staattisen sähkön ympäristöstäsi. Kaikki elektroniset laitteet tuottavat staattista sähköä, jonka altistumisen tiedetään aiheuttavan muun muassa väsymyksen, uneliaisuuden ja verenpainetaudin oireita. KM9500SL: n ilmaionisaattori sijaitsee niskatuessa. Kun se kytketään päälle, se säteilee jatkuvaa tuoretta, virkistävää ilmaa poistaen samalla staattisen sähkön. Pohjimmiltaan se auttaa luomaan täydellisen ilmakehän ympäristön palauttamaan kehosi ja mielen, kun rentoudut ja nautit hieronnasta.

2 nollapainoasentoa

Nykyään on vaikea löytää huippuluokan hierontatuolia ilman nollapainoa - Komoder KM9500 ei ole poikkeus. Ja miksi et haluaisi nollapainoisuutta? Se on yksinkertaisesti mukavin ja terapeuttisin asento kehollesi saadaksesi hierontaa.

 

Zero Gravity -asennossa tuoli on täysin kalteva ja jalkatuki on kohotettu nostamaan jalat sydämen suuntaan tai hiukan korkeammaksi. Tämä sijainti jakaa kehosi painon tasaisesti vähentäen huomattavasti selkärangan ja lihaksen painetta. Lisäksi hierontarullat tunkeutuvat vielä syvemmälle todellisen syväkudoshierontaterapian ansiosta, kun tuolin selkänojalla on enemmän kehon painoa.

väriterapiavalaistus

Aivan kuten sisäänrakennettu ilmaionisaattori auttaa luomaan täydellisen ilmapiirin rentouttavalle hieronnalle, tuolin niskatukeen asennetut LED-valot lisäävät värikkään ulottuvuuden ympäristöösi.

Kromoterapia on käytäntö, jossa käytetään värillisiä valoja terapiassa. Eri väreillä on erilaiset vaikutukset, ja KM9500LS sisältää erilaisia pehmeitä sinisiä ja vihreitä, jotka luovat erittäin rauhoittavan tunnelman. Tietysti, jos haluat nauttia hieronnasta ilman valoa, kromoterapian valot voidaan sammuttaa milloin tahansa.

Bluetooth-kaiuttimet. Ei enää johtoja.

Kaiuttimet on sisäänrakennettu tuolin niskatukeen luomalla surround-äänitehoste valitsemasi musiikin kanssa. KM9500 käyttää Bluetooth-tekniikkaa älypuhelimen, tablet-laitteen tai MP3-soittimen kytkemiseen tuoliin. Musiikkivalinnoitasi ohjataan suoraan laitteeltasi tekemällä jo helppo kappaleesi valinta, johon olet jo tottunut.


Manuaaliset ohjelmat
 

Vaivaaminen
Yleiskäyttöinen tekniikka, jossa hierontarullat tarttuvat ja hierovat lihaksia voimakkaalla iskulla.


Tärinä
Tekniikka, jossa rullat suorittavat kevyttä iskua.


Koputtaa
Voimakkaampi tekniikka, jossa rullat suorittavat voimakkaammat iskuliikkeet.


Shiatsu
Japanilaiseen sormenhierontaan perustuva tekniikka, jossa hierontarullat puristuvat lihaksiin pienillä, keskittyneillä liikkeillä.


Synkronointi
Tätä tekniikkaa käytettäessä hierontarullien liikkeet synkronoidaan musiikkisi pulssiin. Synkronointitekniikan käyttämiseksi musiikkilaite on kytkettävä tuoliin musiikkia soittaen.


Rytmi
Tämä tekniikka käyttää voimakkaita rytmisiä hierontaiskuja.

 

Selkärangan korjaus ja vyötärön kiertotoiminto?

Vaikka se ei ole ohjattava ohjelma tai toiminto, jota voit säätää, selkärangan korjausjärjestelmä on integroitu tuolin automaattisiin hierontaohjelmiin lisäämään ylimääräistä hoidon tasoa. Kun selkärangan korjaustoiminto on aktiivinen, olkapään, vyötärön ja reiden turvatyynyjä käytetään pitämään vartalo paikoillaan tietyinä ajankohtina ja kääntämään vartaloa sivulta toiselle muina aikoina.

 

Paranna ryhtiäsi

Kun turvatyynyt joko pitävät tai heiluttavat vartaloa, tuolin hierontarullat liikkuvat ylös ja alas selkää varten selkärangan nikamavirheiden korjaamiseksi. Tätä ominaisuutta ei pitäisi luottaa vakavan kiropraktiikan säätämiseen, mutta se on hieno tapa parantaa ryhtiäsi ja tehdä pieniä muutoksia selkärangan kohdistukseen.

KOMODER  KM9500SL Ohjelmat

Syvä Shiatsu 3D

Tämä 10 minuutin mittainen ohjelma käyttää 3D-teloja painamaan tiukasti lihaksiin todellisessa syvän kudoksen tyylissä.

 

Terve hengitys

Tämä ainutlaatuinen viiden minuutin ohjelma siirtää 3D-rullat sisään ja ulos tietyissä rytmeissä parantaaksesi hengitystäsi. Tämä ohjelma on tarkoitettu sinulle, jos pidät itseäsi pitäessäsi hengitystasi tai tunnettaessäsi päänsärkyä.

 

Hieronta laajentaa

Tässä viiden minuutin ohjelmassa on kyse venyttelystä. 3D-teloja käytetään yhdessä tuolin turvatyynyjen kanssa suorittamaan venytystoimenpiteitä koko vartalon alueella.

 

6 Vakio-automaattiohjelmat

Urheilun virkistys

Tämä ohjelma on suunniteltu erityisesti käytettäväksi intensiivisen fyysisen toiminnan, kuten urheilun ja liikunnan, jälkeen. Thaimaan hierontamenetelmiin perustuvassa ohjelmassa yhdistyvät voimakas vaivausrullahieronta ja ilmahierontajärjestelmän tarjoamat venytystoiminnot. Jalat, vyötärö ja muut kehon osat venytetään ja hierotaan koko ohjelman ajan voimakkaita tekniikoita käyttämällä. Intensiivisen toiminnan tarkoituksena on edistää oikeaa verenkiertoa ja auttaa nopeuttamaan lihasten palautumisprosessia.

 

Lepo ja uni

Ohjelma, joka on suunniteltu käytettäväksi ennen nukkumista tai tapana löytää nopea rentoutuminen päivän aikana kuten lounastauolla. Lieviä, mutta dynaamisia hierontaiskuja käytetään kehon keventämiseen ja tuulen vähentämiseen käyttäjän helpottamiseksi täydellisen rentoutumisen tilaan.

 

Työn helpotus

Suunniteltu käyttäjille, jotka työskentelevät työpöydällä koko päivän tai viettävät pitkiä tunteja autolla tai lentokoneella. Vahvoja, intensiivisiä hierontatoimenpiteitä käytetään lievittämään ylävartalon, hartioiden ja kaulan kipua ja jännitystä. Upea ohjelma kehon virkistämiseksi stressaavan päivän jälkeen toimistossa.

 

Kaula ja olkapää

Koko vartalohierontaohjelma, joka tarjoaa erityistä huomiota niskalle ja hartioille. Tuolin automaattisen olka- ja kaularullan ominaisuutta hyödynnetään täysimääräisesti 3D-hierontateloilla kaiken jännityksen ja kipeyden vähentämiseksi.

 

Selkä ja vyötärö

Ohjelma viettää noin 80 prosenttia kestosta, joka keskittyy lanne- ja nikamahieronnan hierontaan. Rulla- ja ilmahieronta toimivat yhdessä kohdistaa alaselkä, kun taas muu vartalo saa lievän hieronnan.

ROLLERIN HIRASTOALUE

Kun olet valinnut hierontatekniikan, voit valita kuinka ja missä haluat hierontarullat toimia. Vaihtoehtoja on kolme:

 

Koko

Oletuksena hierontarullat suorittavat valitun hierontatekniikan koko hierontaradan alueella.

 

Osittainen

Tämä tila eristää hierontarullien toiminnot pienelle alueelle selässä, jota siirretään kaukosäätimen ylös- ja alas-nuolilla.

 

Kohta

Tässä tilassa hierontarullat suorittavat valitun tekniikan kiinteässä kohdassa selässä, jolloin hierontatoiminto voidaan kohdistaa yhteen kohtaan. Hierontapistettä voidaan siirtää selkänojaa ja istuinta ylös ja alas kauko-ohjaimen ylös- ja alas-nuolilla.

Hieronta muistiohjelmat

Kuten opit, kun keskustelemme KM9500SL: n manuaalisen hieronnan ominaisuuksista, voit mukauttaa hieronnan kaikkia näkökohtia. Tarjoaa ylimääräisen mukavuuden ja mukautuksen. KM9500SL sisältää muistitoiminnon, jonka avulla voit tallentaa suosikki manuaalihieronta-asetukset nopeaa käyttöä varten tulevaisuudessa. Voit käyttää muistitoimintoa yksinkertaisesti säätämällä kaikki manuaaliset hierontaasetukset haluamallasi tavalla ja valitsemalla sitten joko "Muisti A" tai "Muisti B" hieronnan tallentamiseksi. Sitten seuraavan kerran, kun haluat nauttia täsmällisistä hieronta-asetuksista, valitse oikea muistitoiminto ja hieronta alkaa. Se on kuin kahden ylimääräisen autohierontaohjelman lisääminen tuoliin.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Sähköinen selkänoja automaattinen

Jalkojen hierontalaite Automaattinen

Kaukosäädin Kyllä

Kaukosäätimen tasku Kyllä

Verhoilu Ekologinen, antibakteerinen nahka.

Tuolin mitat (pystyssä) (152,4 cm) L x (83,8 cm) L x (114,3 cm) H

Tuolin mitat (kallistettu) (182,8 cm) L x (83,8 cm) L x (86,3 cm) H

Suositeltu enimmäispaino 140 kg

Suositeltava käyttäjän korkeus 195 cm

Tuolin paino 158 kg

_______________________________________________________________________________________

Hierontatuoli asiakashinnoin seuraavasti, hinnat sis ALV 24 %

  5 min = 2,00 €

10 min = 4,00 €

15 min = 6,00 €

20 min = 8,00 €

Etsimme Komoder KM9500 SL hierontatuoleille käyttöpaikkoja. 

Käyttöpaikka voi olla yrityksen toimistossa, pukuhuoneessa, kahviossa, yms.  Lämmin sisätila on tähän soveltuva, missä on sähköä. Sekä toimiva gsm yhteys.

Tarvitaan vain sähköä  240 volttia ja 300 W teholla. 

Asiakas ostaa hieronta-aikaa, sivuiltamme ja avaamme automaattisesti maksun saatuamme, hieronta-ajan.  Avaaminen kestää noin 10 sek.  Tämän jälkeen kaikki 8 eri ohjelmaa on käytettävissä ja hierontakokemus voi alkaa.  Hieronnan päätteeksi

tuoli hiljenee ja jää odottamaan seuraavaa asiakasta. 

Asiakkaan tulee vain ostaessaan hieronta-aikaa, varmistua tuolin numerosta jotta, maksu tulee oikealle tuolille.  Numero on merkattu selkeästi logon läheisyyteen. 

Yrityksen on mahdollista saada vuokratuottoja hierontatuolista.

Lisätietoja 

 

Markku Jääskö

044-9872160

markku@tiiatuulia.com

Ja eikä tässä vielä kaikki, yrittäjälle vielä VIP Hierontatuoli tarjous, 

merkkaa 1 hierontatuoli käyttöösi.     Hinta 1.950 €/ALV 24 %

Takaamme tuottoja 131,41 €/kk/ALV 24 %, kun tuolin käyttöaste on yli 2 tuntia/viikossa.   Ellei, viemme tuolin sellaiseen paikkaan, jotta yli 2 tunnin/viikko hieronta-aika löytyy!   Näin hierontatuolin merkannut yrittäjä saa tuottoa 131,41 €/kk/ALV 24%.

Merkattu pääoma 1.950 € ALV 24 % = 1.572,58 € ALV 0 %

Tuotto takuu 131,41 €/kk/ALV 24 % = 105,98 €/kk/ALV 0 %

Tuotto takuu vuodessa = 1.271,71 €/vuosi/ALV 0 %

Tuotto % 1.271,71 /1.572.58 * 100 = 80,87 %

Tuotto takuu maksetaan, kuukausittain.

Lisätietoja

Markku Jääskö

044-9872160

markku@tiiatuulia.com

© 2020 by hierontakopara.com - All rights reserved