Hiko Professional Vahva Hierontakopara L

Kunnon hierontaa ja parempaa vointia

 Granaattiomenasta

Termiä "superruoka" on käytetty kaikenlaisissa hedelmissä ja vihanneksissa mustikoista parsakaaliin - mutta tiesitkö, että tuoteosio ei ole ainoa paikka, josta löydät niitä?


Käyttämästäsi hierontavoiteesta riippuen tuotteen kaavassa voi olla yksi tai useampi superruoka. Vaikka hedelmä- ja vihannesuutteiden ajankohtaista käyttöä koskeva tutkimus on jäljessä lukuisista tutkimuksista, jotka keskittyvät niiden todellisen kulutuksen hyötyihin, yhdestä suositusta superruokasta voi olla joitain potentiaalisia etuja, jotka voit sisällyttää hieronta huoneeseen.

 

Granaattiomenan voima:
 

Usein syynä siihen, että erilaiset elintarvikkeet saavuttavat superstatuksensa, johtuu niiden sisältämistä antioksidanteista. Antioksidantit tunnetaan kyvystään taistella vapaita radikaaleja vastaan, jotka voivat vahingoittaa kehoa ja yleistä terveyttä, kiihdyttää ikääntymistä matkan varrella.

 

Granaattiomenissa läsnä olevien antioksidanttien ensisijaista luokkaa kutsutaan polyfenoleiksi. Nämä kemikaalit ovat liikkeellepaneva voima granaattiomenan siementen rikkaan punaisen värin takana, jotka näyttävät melkein pieniltä jalokiviltä. Granaattiomenien polyfenolit tekevät muutakin kuin tekevät niistä punaisia ​​- ne toimivat myös antioksidantteina, jotka voivat auttaa suojaamaan soluja vaurioilta ja mahdollisesti vähentämään tulehdusta koko kehossa.

 

Marylandin yliopiston lääketieteellisen keskuksen (UMMC) raportin mukaan tämän hedelmän mehusta, kuoresta ja öljystä koostuvat granaattiomenauutteet ovat osoittaneet kykyä vähentää syöpäsolujen tuotantovauhtia koeputkissa ja mahdollisesti nopeuttaa nopeutta joihin nämä syöpäsolut kuolevat. Sydänsairauksien osalta raportissa todetaan, että on "joitain alustavia todisteita siitä, että granaattiomenamehun juominen päivittäin voi auttaa alentamaan systolista verenpainetta".

 

Hieronta huoneen sisällä, vaikka nämä varhaiset oivallukset granaattiomenan mahdollisista eduista syöpään ja sydän- ja verisuonitauteihin vaikuttavat lupaavilta, lääkärit saattavat silti miettiä, miksi granaattiomenaöljyllä on paikka hierontavoiteessa.

 

Osittain vastaus tähän kysymykseen tulee flavanolien muodossa, toisen tyyppisenä antioksidanttina, jota tietyt superruoat, mukaan lukien granaattiomenat, sisältävät. UMMC: n tutkijat totesivat, että flavanolit, kuten granaattiomenasta löytyvät, on liitetty nivelrikon lievittämiseen, mikä on tila, joka tyypillisesti johtuu nivelten ruston kulumisesta. Oireiden, kuten kipu ja jäykkyys, nivelrikko voi vaikuttaa ihmisen elämänlaatuun. Varhaisen tutkimuksen mukaan flavanolit saattavat pystyä estämään tulehduksen, joka toimii yhtenä nivelten ruston vaurion lähteenä.

 

Hierontavoiteessa olevan granaattiomenaöljyn edut johtuvat myös kyvystä tuottaa runsaasti antioksidantteja ja ravintoaineita iholle paikallisesti levitettynä.

Halutessasi hierontavoiteeksi granaattiomenaa, tämä löytyy meiltä.